Banii vin impreuna cu energia cu care au fost creati

Sa fii om de afaceri de succes pare sa fie azi dezideratul suprem. Iar in business succesul se masoara in cifre, in bani.

Observ o multitudine de cursuri de antreprenoriat si leadership, de sporirea vanzarilor si cresterea afacerilor. Ma bucura sa vad ca oamenii sunt interesati sa isi dezvolte abilitatile de business prin educatie. Ma bucura sa vad tot mai multi tineri care decid sa-si ia viata in maini si sa-si implineasca visele.

Totusi exista un lucru pe care mult prea putine training-uri de genul asta il spun, si anume faptul ca banii vin impreuna cu energia cu care au fost creati.

E important sa ne crestem afacerile, dar e cel putin la fel de important modul in care alegem sa facem asta. Cred ca te bucuri diferit de rezultatele muncii tale daca faci asta din prisma unor principii morale sanatoase si cu integritate.

Vad prea multi oameni in jurul meu care „se bucura” de succesul financiar dar sunt nefericiti. Si se intreaba „de ce?”. Si e un caz fericit daca mai au prezenta de a-si pune aceasta intrebare. Fara nici o exceptie constat ca e vorba despre aceia care au ales sa „calce peste cadavre” pentru bani. Ca apoi sa nu inteleaga cum de nu se pot bucura pe deplin de ei …

In acelasi timp stiu o multime de oameni de afaceri de succes care stiu sa se bucure de fiecare clipa, care isi fac munca cu daruire si cu pasiune. E vorba despre aceia pentru care a face o diferenta in lume este cel putin la fel de important precum rezultatul financiar. Sunt cei care lasa in urma lor o mostenire mai presus de orice cifre. Banii pentru ei nu se lasa asteptati. Si aduc cu ei bucurie si implinire.

Poate ar fi util sa ne intrebam ce fel de bani vrem sa producem …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s