Celor din viata mea

Ce interesant e modul in care oamenii apar si apoi, dupa un timp mai lung sau mai scurt, se retrag din viata noastra.

E fascinant modul in care atragem oameni care sa ne dezvaluie ceva despre noi, care ne sprijine sa ne mai asumam o lectie si sa progresam.

Uneori am atras in viata mea oameni uimitori carora continui sa le port un respect deosebit. Alteori am atras oameni pe care in mod constient nu ii doream. Atunci cand am fost prezenta am invatat lectii nepretuite si de la unii si de la altii.

Au fost oameni pe care la un anumit moment am considerat ca nu sunt destul de buna ca sa-i merit. Si in relatie cu ei viata m-a determinat sa invat iubirea de sine, respectul, unicitatea si perfectiunea imperfecta a fiecaruia.

Au fost si oameni pentru care m-am considerat prea buna. Acestia au avut scopul de a-mi revela lucruri din mine pe care nu voiam sa le recunosc, mi-au proiectat aspecte ale personalitatii mele pe care alesesem sa ma fac ca nu exista. Si mi-au dat oportunitatea sa le rezolv.

In fiecare clipa atragem oamenii care sunt potriviti cu vibratia noastra din acel moment, oameni de care intr-un fel sau altul avem nevoie in drumul nostru. Cand ti se schimba vibratia ti se modifica anturajul.

Oricare ar fi experienta prin care treci, ea e acolo doar ca o oportunitate spre a creste, spre a te dezvolta. Oamenii nu sunt buni sau rai, sunt exact ceea ce avem nevoie in momentul acela.

Cred ca nimic nu e intamplator in existenta asta; nu exista coincidente, exista doar sincronicitati. Ele se manifesta. Cheia sta in capacitatea fiecaruia de a observa toate aceste lucruri, de a le accepta fara sa judece si de a le fructifica in cel mai bun mod cu putinta.

Si cred ca e important sa le fim recunoscatori tuturor celor care au trecut prin viata noastra.

Va multumesc tuturor celor care pentru un timp scurt sau foarte lung, cu o intensitate mare sau discret, ati facut parte din viata mea. Va multumesc pentru tot ceea ati impartasit cu mine, va multumesc pentru ca constient dar de cele mai multe ori inconstient m-ati ajutat sa invat ceva despre mine si despre lumea asta.

Va multumesc celor care v-ati incheiat misiunea in viata mea, va multumesc celor care ati ramas inca aici si va multumesc voua celor care veti intra in viata mea.

Un gând despre „Celor din viata mea

  1. imi place foarte mult ce citesc pe blogul tau si simt nevoia sa te felicit pentru evolutia remarcabila. extraordinar. felicitari maxime pentru curaj si pentru tot ce ai devenit. Nemaipomenit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s