Perspectiva istoriei sau perspectiva potentialului

Privesc la experientele din viata mea si constientizez ca de fiecare data cand am crezut cu putere in intuitia mea aceasta a functionat perfect, in fiecare moment. Oridecateori am avut incredere in ceea ce stiam deja in sufletul meu rezultatele au fost peste masura asteptarilor.

Sunt totusi o persoana foarte cerebrala si asta ma face, de prea multe ori, sa vreau sa caut explicatii logice pentru lucrurile pe care le „stiu” la nivel intuitiv. Astfel se intampla adesea ca, in loc sa las spatiu, in loc sa ma incred in ceea ce primesc la un nivel superior, sa tai fluxul cu nevoia mea de supra-analiza.

„Rasplata” mea este ca logica castiga, iar intuitia este invinsa. Urmarea e, firesc, intreruperea legaturii profunde cu fiinta mea, cu intelepciunea si inteligenta ce vin de dincolo de argumente logice, matematice, materiale.

Raman astfel in perimetrul ingust al credintelor mele limitative, al convingerilor auto-create. Imi conduc  viata din prisma experientelor mele, ale trecutului, si nu din perspectiva potentialului meu.

Cred ca intuitia e unul din darurile cele mai de pret pe care le-am primit ca si fiinte umane. Atunci cand STI ceva cu tot sufletul si actionezi conform cu asta nu ai cum sa dai gres.

Am constientizat de curand ca am avut experiente despre care „stiam” ca au sa vina. Am refuzat insa sa recunosc, chiar si pentru mine, lucrurile astea. Le-am bagat sub covor, am ales sa le ignor, dar au venit oricum. M-au prins insa „nepregatita” caci n-am avut suficienta incredere in mine incat sa le recunosc, sa le accept si sa stiu ca sunt si ele spre binele meu.

Sunt recunoscatoare ca am devenit prezenta la modul in care am ales pana acum sa reactionez la intuitia mea. Sunt recunoscatore ca pot sa imi observ acest proces si am dreptul si capacitatea de a schimba ceva.

De azi aleg sa imi dau dreptul sa visez, aleg sa imi las libertatea sa fiu, asa cum zicea o prietena buna, cea mai buna persoana care pot eu sa fiu.

Aleg sa fiu in contact cu ceea ce sunt eu pe deplin, cu fiinta mea, cu misiunea mea. Aleg sa ma incred in instinctele mele, in intuitia mea.

Aleg sa ma raportez in fiecare zi la potentialul meu, nu la istoria mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s