fara compromisuri

Ce faci atunci cand se iveste o situatie care pare sa-ti dea toata viata peste cap?

Primul raspuns este: schimbi planul si te adaptezi la situatie. Dar asta ar putea insemna sa nu mai ai viata pe care ti-o doresti, sa renunti la visurile tale, sa faci compromisuri in calitatea existentei insasi….

Pentru mine exista si un al doilea raspuns: adaptezi neprevazutul la visurile si dorintele tale. Il integrezi in asa fel inca sa nu renunti la nimic din ce este important.

Cred ca este posibil sa traim o viata fara compromisuri, fara sa uitam de noi si de ceea ce percepem ca fiind fundamental in experienta noastra. Cred ca indiferent de ce ar aparea pe parcurs este posibil sa nu renuntam la valorile si telurile noastre.

Poate tot ceea ce se intampla este menit sa ne sporeasca motivatia si constinta de sine… Situatiile care apar nu sunt bune sau rele in sine, au valenta pe care le-o atribuim noi. Pot fi bariere sau pot fi catalizatori.

Astazi aleg sa fiu recunoscatoare pentru intamplarile neprevazute din viata mea, aleg sa imi dau puterea de a-mi urma visurile constienta find ca toate circumstantele sunt ceea ce trebuie sa fie si ca, daca ele exista, ma pot sprijini (chiar daca intr-un mod inca necunoscut mie).

Aleg sa dau valente pozitive fiecarui eveniment si fiecarei situatii si sa primesc ceea ce vine ca o sansa de a deveni mai conectata cu mine, cu cine sunt eu cu adevarat si cu scopul existentei mele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s