Viata nu-i matematica

Cadrul vietii mele pentru 2013 este: Tot ceea ce voi face va fi in deplina armonie cu Sursa mea Interioara.

Desi, nu cu foarte mult timp in urma, n-as fi crezut ca voi spune vreodata lucrul acesta, cred ca varianta optima este sa ne lasam viata condusa de inima, nu de minte.

Dumnezeu comunica cu noi la nivelul inimii, al emotiilor si intuitiei. (Mi-a trebuit ceva vreme sa constientizez complet lucrul asta.) Oridecateori ai nevoie de un raspuns in viata ta cel mai potrivit va fi acela pe care il gasesti atunci cand te uiti sincer in interiorul tau, cand te conectezi la inima ta.

De cele mai multe ori, cand avem o dilema, ceea ce facem este sa apelam la tot felul de variante din exterior. Intr-o vreme auzeam/citeam foarte des ideea: „raspunsurile sunt in interiorul, nu in exteriorul tau” si asta m-a facut sa stau eu cu mine sa imi caut solutii (si a fost un pas in plus de la a incerca sa gasesc solutii la alti oameni). Dar capcana in care cazusem a fost aceea de a analiza si supra-analiza toate informatiile cu mintea mea, de a crea scenarii si a face alegeri cumva „statistic”.

Mintea noastra este fabuloasa atata vreme cat o facem sa lucreze pentru noi si nu impotriva noastra. Doar ca uneori (ba chiar de cele mai multe ori) mintea este cea care ne stabileste limite peste care „nu putem trece”. Gandirea logica este minunata si am primit-o pentru ca avem nevoie de ea, dar viata nu-i matematica. 1+1 in existenta reala poate avea multe rezultate, cel mai putin probabil 2.

Toate solutiile si raspunsurile cele mai potrivite pentru fiecare moment se afla in inima ta. Ea stie ce este cel mai bine pentru tine. Atunci cand te conectezi la Sursa ta Interioara deciziile si actiunile tale vor fi aliniate cu valorile in care crezi si cu Inteligenta Suprema.

coperta

Un gând despre „Viata nu-i matematica

  1. Din perspectiva mea cand imi conectez gandul la inima le unesc pe amandoua si actioneaz sinergic , mintea si inima mea devin UNA. ma simt implinita si multumita ., sunt in flux…!

    Nu pot inca sa fac asta tot timpul …dar cine stie …2013 …ma las surprinsa…!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s